Het programma

Onze aanpak is op maat, praktisch en resultaatgericht.

Stressloos leven (dat is de prikkelende ondertitel in de header van de site) is natuurlijk niet echt mogelijk (en eigenlijk ook niet erg leuk), maar als je teveel stress hebt is het raadzaam daar iets aan te doen. Tijdens het programma ben je vooral zelf aan het werk, waardoor de verantwoordelijkheid voor het resultaat voor een groot deel aan jezelf te danken is. Dit doen wij bewust, omdat wij denken dat een grotere betrokkenheid van jou als deelnemer, leidt tot een beter resultaat. Uiteraard ondersteunen wij jou indien nodig en gewenst.

De voordelen:

  • Een korte doorlooptijd van 8 weken, zodat het makkelijk vol te houden is.
  • Je kiest zelf de momenten uit wanneer je de opdrachten wilt gaan doen.
  • Eigen keuze in modules, waardoor je met precies datgene aan de slag gaat, waar je behoefte aan hebt.
  • Geen verplichte oefeningen die jou niet aanspreken, maar keuze voor oefeningen die het beste bij jou passen.
  • Ondersteuning van een ervaren begeleider als je dat wilt.
  • Een chatfunctie als je specifieke vragen hebt.
wordcloud header

 

Waarom voor ons kiezen?

  • Wij zijn specialisten op het gebied van stresshantering.
  • Ons programma is niet alleen gericht op stressreductie, maar op het onderzoeken en aanpakken van de oorzaak.
  • Wij gunnen het jou van harte om te genieten van de mooie dingen in het leven, zonder de schaduw die teveel stress hierover heen kan werpen.

Vul nu de stressmeter in om te bekijken op welke gebied je nu stress ervaart. Of neem direct contact op voor deelname aan het programma.

 

pijl2

 Kiezen van de gewenste vorm van ondersteuning

pijl8

 

Zelfhulp via een online cursus. Je vindt het fijn om vooral zelf aan de slag te gaan en bent geholpen met een aantal online hulpmiddelen als videolessen, oefeningen, testen en chatfunctie. Lees meer over hoe deze begeleiding eruit ziet bij ons ‘online cursus’. Het is aan te raden om vooraf eerst onze stressmeter in te vullen. Er volgt dan een advies voor een mogelijke vervolgstap.

Veel persoonlijke aandacht met online ondersteuning. Je vindt het fijn om naast het online programma ‘live’ met iemand te sparren over je stress, samen oefeningen te doen en te reflecteren op je bereikte resultaten. Lees meer over hoe deze begeleiding eruit ziet bij ons programma op maat.

Alleen persoonlijke aandacht. Je vindt het vooral fijn om te praten met een ervaren begeleider over jouw specifieke Meld je hier aan voor dit programma of neem vrijblijvend contact op om hierover af te stemmen.