aanmelding

De aanmelding vindt plaats door onderstaande gegevens in te vullen. Nadat je je gegevens hebt ingevuld, ontvang je van ons een factuur. Na betaling daarvan, krijg je de inlogcode toegezonden en kun je het programma starten. Kies je voor het programma op maat, dan neemt iemand van ons contact met je op voor het maken van een afspraak na het betalen van de factuur. Er zijn drie mogelijkheden, waaruit je kunt kiezen. Hieronder staan de particuliere tarieven. Voor onze zakelijke tarieven dien je contact met ons op te nemen.

1. Het online programma met helpdeskfunctie, voor hen die vooral zelf aan de slag willen. De investering bedraagt 34,95 euro (exclusief BTW) en daar horen een aantal contacten via de mail bij tijdens het programma.

2. Het ‘programma op maat’ is een online programma met helpdeskfunctie en een drietal contactmomenten met een ervaren begeleider (totaal 2 uur) voor hen die meer persoonlijke aandacht willen. De investering bedraagt 184,95 euro (exclusief BTW).

3. Persoonlijke begeleiding, face-to-face gesprekken met een ervaren begeleider (5 uur). De investering bedraagt 350 euro (exclusief BTW).

Aanmeldingsformulier